A pozitív gondolkodás hatalma - Norman Vincent Peale

Olvasd és kezdj új életet! Igen, ez a könyv fordulópont lesz az életedben, ahogy annyi ezer és ezer ember életét változtatta meg gyökerestől, akik elfogadták az ajánlott módszereket és követték azokat a mindennapi életükben. 

Nem nyújt pedig szórakozást, nem íródott ragyogó stílusban, nem törekszik irodalmi babérokra, hanem egyszerű, meggyőző és erőteljes mondanivalójával segíteni akar. 

Segíteni, hogy szorongás, feszültség, aggódás helyett derű, felszabadultság és bátorság érzése töltse be lényedet, hogy a kétségbeesést új remények váltsák fel, hogy a kudarc, bukás helyett a sikeres, diadalmas életre vezessen. 

A könyv eredetileg angol nyelven jelent meg és sok millió példányban forog közkézen. Harmincnégy nyelvre fordították le. 

Magyarországon úgyszólván ismeretlen ez a fajta irodalom, pedig amélyen gyökerező negatív gondolkodásmódunkat tekintve, talán ott van a legnagyobb szükség rá. 

Ezzel az elgondolással adtuk ki ezt a felbecsülhetetlen értékű művet, hogy segítsük vele ott, ahol segítségre a legnagyobb szükség van. 

Biztosak vagyunk benne, hogy a magyar kiadás is ezreknek jelenti majd egy új élet kezdetét.

ELOLVASOM

Kiadó: PRESSURE VESSEL HANDBOOK
Oldalak száma: 242
ISBN: 963784581X
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 1993