A Viskó - William Paul Young

Egy, a telepesek által elhagyott rozoga, rossz emlékeket idéző viskó (A Viskó) egyszeriben döbbenetes titkok tárházává válik, ahol izgalmas találkozások során a megbocsátás gyógyító ereje és hatalma is felragyog egy sebzett szív számára.

Mackenzie Allen Philips legfiatalabb lányát - Missyt - a családi nyaralás közben brutálisan meggyilkolják. Véres ruháit az oregoni vadon mélyén egy rozoga épületben (A Viskóban) találják meg. Négy évvel később - mély, gyötrő szomorúság közepette -, Mack (az apa) egy rejtelmesen és fájdalmasan gyanús levelet talál a levelesládájában - látszólag Istentől! Arra kéri őt, hogy térjen vissza a viskóhoz egy hétvégére. Viaskodva önmagával és saját józan eszével, egy téli délutánon mégis útra kel. Oda tér vissza, ahol a legsötétebb rémálom kezdődött el négy évvel azelőtt... Amit ott talál, örökre megváltoztatja az életét!

Egy olyan országban, ahol generációs, politikai, kulturális, faji konfliktusok tépnek-szaggatnak családi, baráti, munkatársi kapcsolatokat, egy ilyen üzenet valóban, és felettébb 'sorsfordító' lehet sok-sok olvasó számára... Aki segít abban, hogy ez eljusson a minél szélesebb olvasói közönséghez, az magának, és szeretteinek, de talán még ellenségeinek is egy élhetőbb környezetet munkál.

ELOLVASOM

Kiadó: IMMANUEL ALAPÍTVÁNY
Oldalak száma: 260
ISBN: 9789638809872
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2009