Vitamin B-17 anyagcsere terápia kézikönyve

1950-ben, hosszú évek kutatása után egy elkötelezett biokémikus, akinek a neve dr. Ernest T.Krebs J. volt, egy új vitamint fedezett fel, melyet B-17-nek számozott és Laetrilnek nevezett el. Ahogyan az évek teltek, ezrek győződtek meg arról, hogy Krebs ezzel felfedezte valamennyi ráktipus gyógymódját és mára ebben a meggyőződésben egyre több ember osztozik.

Miért indított a hagyományos orvoslás harcot a nem gyógyszeres megközelítés ellen? G.Edward Griffin, A világ rák nélkül c. könyv szerzője meg van arról győződve, hogy ennek nem tudományos, hanem politikai okai vannak és azoknak a rejtett gazdasági és hatalmi törekvéseire vezethetők vissza, akik a gyógyszeripart uralják. Minden évben amerikaiak ezrei utaznak Mexikóba, hogy a B-17 vitamin terápiában részesüljenek. Azért teszik ezt, mert az USA-ban ennek a terápiának az alkalmazása vissza van szorítva. Ezen páciensek
többségének azt mondták, hogy a rákjuk végső stádiumba került és már csak néhány hónapjuk van hátra az életükből. Ennek ellenére hihetetlen százalékuk felépült, s azóta is normális életet él. Ennek ellenére az FDA (az Amerikai Élelmiszer és Gyógyszer Igazgatóság ), az AMA, az Amerikai Rák Társaság, valamint a rákkutató központok továbbra is azt állítják, hogy a Laetril ( B-17) csalás és szélhámosság. Azt állítják a gyógyult páciensekről, hogy spontán gyógyulás következett be náluk, vagy nem is volt rákjuk.

ELOLVASOM