Pozitív gondolkodás - Vera Peiffer

Amire képesnek tartod magad, azt meg is tudod valósítani!

A fenti szlogen meglehetősen jól hangzik. Ám nem csak papol, valóban tanácsokat ad, rámutat hibáinkra. Akár enyhébb depressziónkon is átsegíthet minket ez az írás. Amikor csügged az ember, úgy érzi megfeneklett élete, kell a társ a bajban. És miért is ne lehetne ez éppen egy könyv, mely átlendít a nehezén. De ne higgyük azt, hogy csodát tesz majd, ha elolvassuk. Gyakorlati útmutatást kapunk, mellyel kihozhatjuk magunkból a legtöbbet.

Néha bizony túlzásnak érezhetjük a leírtakat, de ha már elgondolkodunk és felülvizsgáljuk életszemléletünket, jól járunk. Az önfejlesztő könyvek előnyös és hátrányos tulajdonságai mind benne vannak, azonban még a legszkeptikusabbak is elismerően nyilatkoznak róla. Népszerű könyv, mely a stresszes hétköznapok hajszájában mankóul szolgálhat. Ráadásul azáltal, hogy megnyitjuk magunkat a világ is kitárul előttünk!

Néhány szó a szerzőről:

Vera Peiffer hipnoterapeota, pszichoanalitikus. A Londoni Business School keretein belül stressmanagement- és pozitív gondolkodás-kurzusokat tart. Sikere, népszerűsége óriási. E könyv segítségével most a magyar olvasók is kipróbálhatják módszereit, amelyben ezek lényegét írja le számunkra.

ELOLVASOM

Kiadó: DUNA INTERNATIONAL KÖNYVKIADÓ KFT.
Oldalak száma: 264
Borító: CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
ISBN: 9789639919235
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2008