Egységben Istennel - Neale Donald Walsch

"Az emberek többsége hisz Istenben.
Csak éppen nem hisznek egy olyan Istenben, aki hisz bennük…"

Megtanultál beszélgetni Istennel: erőt, reményt és szeretetet merítettél a Vele való barátságból, és te viszonoztad, mert a hit kétirányú utca. Most Isten a teljességet, az egységet kínálja neked. Találkozhatsz Vele, ám ehhez át kell látnod az ember Tíz Illúzióján. Ha felismered ezeket az Illúziókat, megváltoztathatod a gondolkodásmódodat. Ha elfogadod, hogy ezek csak illúziók, megváltoztathatod a hitedet.
Az első öt Fizikai Illúzió – ezek a fizikai testedben töltött életedhez tartoznak. A második öt Metafizikai illúzió, amelyeknek a nem fizikai valósághoz van közük. Részletesen kifejtésre kerülnek mindezek az illúziók. Látni fogod, hogyan jönnek létre, és miként befolyásolják az életed. Átmenetileg add fel az Istennel és az Élettel kapcsolatos korábbi elképzeléseid. Bármikor visszatérhetsz hozzájuk. Nem arról van szó, hogy örökre odahagyd, hanem csak hogy tedd félre egy pillanatra, és szoríts helyet annak a lehetőségnek, hogy lehet valami, amiről még nem tudsz, és melynek ismerete minden megváltoztathat.

Ez a könyv nem kíván abban tetszelegni, hogy maga az Igazság. Az a szándéka, hogy elvezessen a magad legbenső bölcsességéhez. Válaszd ezt az igazságot, és megváltoztathatod a világot.

ELOLVASOM

Kiadó: ÉDESVÍZ KIADÓ
Oldalak száma: 166
Borító: PUHATÁBLÁS
ISBN: 9635285434
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2002