Alcheringa - Valerie J. Barrow

Sri Sathya Sai Baba megáldotta az első „ A Szeretet könyve egy médiumon keresztül” című könyvet és hozzátette, „Ez még nincs kész”, majd a második kéziratot is megáldotta „Alcheringa” címmel, mely elmeséli a valódi történetet. Sai Baba ezt, „The Booku”-nak nevezte el.

Bevezetés

Hogyan beszéljek nektek olyan földönkívüli eseményekről, melyek közel egymillió éve történtek, anélkül hogy azt gondolnátok, valamelyik közeli elmegyógyintézet lakója volnék?

Sok olyan ember jött el hozzám, akik teljesen hétköznapi emberek és átlagos életet élnek, hogy ezeknek a távoli eseményeknek az emlékeit újból előhívják. Számomra könnyű volt elfogadni azokat a dolgokat, melyeket ezek az emberek elmeséltek. Akár elhiszi az olvasó, akár nem, voltak saját, első kézből kapott visszaemlékezések is, melyek összhangban álltak az általuk elmondottakkal.

Sok embernek vannak tapasztalatai régen történt eseményekről, melyekről részletesen beszámolnak. Néhányan közülük úgy döntöttek, egyáltalán nem beszélnek róla, míg mások nem vesznek tudomást az egészről, vagy úgy kezelik, mintha az a fantázia szüleménye volna, vagy egyszerűen nem szeretnének tudni róla.

ELOLVASOM

Oldalak száma: 224
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2009